Aν έχετε επιπλέον ερωτήσεις παρακαλούμε πηγαίνετε εδώ, εδώ ή τελικά... εδώ!


Τι είναι το Microdeals.gr ;

Σε ποιούς απευθύνεται το Microdeals.gr  ;

Πως κερδίζω χρήματα στο Microdeals.gr ;

Τι διαφορετικό έχει αυτή η Αγορά από τις κλασσικές σελίδες αγγελιών εργασίας ;

Τι είναι Πωλητής και τι Αγοραστής;

Ναι, αλλά πόσα χρήματα μπορώ να βγάλω στο Microdeals.gr ;

Είναι τέλειο! Τι πρέπει να κάνω για να ξεκινήσω άμεσα να πουλάω;

Τι είναι η φόρμα 'Ζήτηση Εργασιών';

Πρέπει να έχω λογαριασμό Paypal για να αγοράσω και να πουλήσω στο Microdeals.gr ;

Γιατί απαγορεύεται να ανταλλάσω προσωπικά στοιχεία με άλλα μέλη;

Ωραίααα... Μπήκα στο site! Και τώρα;;; Πως ανεβάζω προσφορά ;

Ποιές Προσφορές γίνονται δεκτές από το Microdeals.gr ;

Ανέβασα τις Προσφορές μου. Και τώρα τι κάνω;

Είναι απαραίτητη η ανάρτηση προσφοράς προκειμένου να πουλήσω μιά υπηρεσία στο Microdeals;

Γιατί με συμφέρει να ανεβάσω Προσφορά στο Microdeals προκειμένου να αναλάβω μιά εργασία;

Τι είναι η "Βιτρίνα" και πως κάνω την προσφορά μου "Βιτρίνα" ;

Έχω τελειώσει και παραδόσει την εργασία μου στον Αγοραστή. Τώρα τι γίνεται;

Ωραίααα... Μπήκα στο site! Και τώρα;;; Πως αγοράζω κάτι ;

Χμμ...Πως μπορώ να εμπιστευτώ τον Πωλητή ;

 

Τι είναι το Microdeals.gr ;

Tο Microdeals.gr είναι ένα μοναδικό Marketplace εργασίας μέσα από το οποίο πουλάς και αγοράζεις μέσα από τον υπολογιστή σου microjobs, δηλαδή υπηρεσίες των 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45 και 50€ ! Ψάχνεις κάποιον να σου κάνει μία σύντομη δουλίτσα που να κοστίζει αυτά τα ποσά ; Είσαι στο σωστό μέρος ! Αντίστροφα, θέλεις να προσφέρεις μιά υπηρεσία που αξίζει 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45 και 50€ ; Εδώ ...είμαστε ! Στο Microdeals.gr μπορείς να κερδίζεις χρήματα από τα δικά σου microjobs εργαζόμενος μέσα από τον υπολογιστή σου, ή αντίστροφα μπορείς να εξυπηρετηθείς εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα, βρίσκοντας το κατάλληλο άτομο, να σου κάνει γρήγορα και απλά μιά online μικροεργασία που δεν βρίσκεις πουθενά αλλού !

Σε ποιούς απευθύνεται το Microdeals.gr  

Το Microdeals απευθύνεται κυρίως σε freelancers αλλά και σε άτομα με τεχνολογικές ή άλλες γνώσεις και τους δίνει την ευκαιρία να κερδίσουν ένα πρόσθετο εισόδημα δουλεύοντας από τον υπολογιστή τους ! Απευθύνεται επίσης σε χρήστες εξοικιωμένους με το Διαδίκτυο και την τεχνολογία, που αναζητούν online μικρο-υπηρεσίες για τις ανάγκες του γραφείου, της επιχείρησης, της ιστοσελίδας τους ή άλλες επαγγελματικές ή προσωπικές τους ανάγκες !

Πως κερδίζω χρήματα στο Microdeals.gr ;

Στο Microdeals.gr κερδίζεις χρήματα κάνοντας online εργασίες των 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45 και 50€ ( microjobs ). Προκειμένου να κάνεις μιά τέτοια εργασία πρέπει πρώτα να ανεβάσεις μιά σχετική Προσφορά. Κάποιος που τον ενδιαφέρει η εργασία που προτίθεσαι να κάνεις, θα αγοράσει την προσφορά σου πατώντας το κουμπί "ΑΓΟΡΑ", και συ θα πληρωθείς άμεσα αφού πρώτα την εκτελέσεις ακριβώς όπως την έχεις περιγράψει.

Τι διαφορετικό έχει αυτή η Αγορά από τις κλασσικές σελίδες αγγελιών εργασίας ;

Το Microdeals.gr είναι ένα fixed-price jobs marketplace. Είναι δηλαδή ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον πώλησης και αγοράς υπηρεσιών με φιξαρισμένες τιμές και δεν έχει καμία σχέση με τις γνωστές σελίδες αγγελιών εργασίας ! Εδώ δεν ανεβάζεις απλά το post σου για εργασία, αλλά προσπαθείς να το ΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ και να το ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ. Mάθε περισσότερα στο blog μας και γίνε ένας πετυχημένος Πωλητής !

Ένα άλλο ΠΟΛΥ σημαντικό χαρακτηριστικό είναι ότι μέσα από το Microdeals, εξασφαλίζεται τόσο ο Πωλητής freelancer όσο και ο Αγοράστής πελάτης για την συναλλαγή τους. Όλοι ξέρουμε πόσο καχύποπτοι είμαστε στις online αγορές μας. Εδώ όμως διασφαλίζεται τόσο ο Πωλητής ότι θα πάρει τα χρήματα του ΑΜΕΣΩΣ, όσο και ο Αγοραστής ότι θα μείνει 100% ικανοποιημένος ! Μάθε γιατί

Τι είναι Πωλητής και τι Αγοραστής;

Πωλητής (Seller ) είναι αυτός που προσφέρεται να κάνει μία εργασία, (να παράσχει μία υπηρεσία ή να πουλήσει ένα προϊόν ) άρα να 'πουλήσει' την εργασία αυτή. Αγοραστής (Buyer) είναι ο υποψήφιος πελάτης ενός Πωλητή, είναι δηλαδή αυτός που ενδιαφέρεται να του κάνουν την εργασία αυτή ( άρα να την 'αγοράσει' ). Τα Μέλη του Microdeals.gr είναι εν δυνάμει και Αγοραστές και Πωλητές, μπορούν δηλαδή να χρησιμοποιούν και τους δύο ρόλους !

Ναι, αλλά πόσα χρήματα μπορώ να βγάλω στο Microdeals.gr ;

Πολλά ! Τα κλειδιά της επιτυχίας είναι αρκετά, αλλά τα βασικά είναι 3. Η επιλογή των κατάλληλων υπηρεσιών, ο τρόπος παρουσίασης των προσφορών σου και ο τρόπος υλοποίησης τους. Παρακολουθειτε το blog μας όπου θα αναλύουμε συνεχώς τα παραπάνω και θα δίνουμε tips για το πως θα αναπτύσσεις τις δεξιότητες σου ως Πωλητής για να κερδίζεις ολοένα και περισσότερα.

Σκεφτείτε μαζί μου... σχεδόν όλες οι αλυσίδες fast food στο εξωτερικό έχουν γεύματα με $1. Π.χ.
Cheeseburger με $1. Μπορεί να μην φαίνεται πολύ, αλλά όταν έχεις 10+ είδη με $1 και πουλάς
εκατομμύρια την ημέρα, έχεις κέρδος. Και αυτό ακριβώς είναι το σκεπτικό των fiverr gigs. Στο
τέλος υπάρχει κέρδος.

Ένα μικρό "brain kick". Μπορεί τα 5 ή τα 10 ευρώ να μην φαίνονται σημαντικά... όμως δείτε...Σχεδόν όλες οι αλυσίδες fast food έχουν γεύματα με 1€. Π.χ.Cheeseburger με 1€. Μπορεί να μην φαίνεται πολύ, αλλά όταν έχεις 10+ είδη με 1€ και πουλάς χιλιάδες την ημέρα...ε...έχεις κέρδος !

Είναι τέλειο! Τι πρέπει να κάνω για να ξεκινήσω άμεσα να πουλάω;

Πολύ λίγα ! Βασικά να κάνετε εγγραφή η οποία είναι ΔΩΡΕΑΝ και πολύ σύντομη. Αν μάλιστα έχετε λογαριασμό Facebook, Twitter ή Openid δεν χρειάζεται ούτε αυτή ! Επίσης ( μόνο αν θέλετε να πουλήσετε )  θα πρέπει να διαθέτετε έναν λογαριασμό Paypal μέσω του οποίου θα λαμβάνετε τις πληρωμές σας.

Τι είναι η φόρμα 'Ζήτηση Εργασιών';

Εάν ενδιαφέρεστε να σας κάνουν μιά συγκεκριμένη εργασία η οποία δεν υπάρχει στις ήδη ανεβασμένες Προσφορές, χρησιμοποιείστε αυτή τη φόρμα για να εκδηλώσετε εκεί το ενδιαφέρον σας αυτό. Όταν κάποιος από τους Πωλητές μας δει το πόστ σας θα προθυμοποιηθεί να δημιουργήσει μία Προσφορά για να υλοποιήσει την επιθυμία σας !

Πρέπει να έχω λογαριασμό Paypal για να αγοράσω και να πουλήσω στο Microdeals.gr ;

Όχι ! Το Paypal είναι απαραίτητο μόνο όταν θέλετε να προσφέρετε μιά εργασία κι όχι για ν' αγοράσετε.

Γιατί δεν επιτρέπεται να ανταλλάσω προσωπικά στοιχεία με άλλα μέλη;

To Microdeals.gr είναι ένα πλήρες και αυτοματοποιημένο Marketplace εργασίας. Κάθε χαρακτηριστικό του είναι δημιουργημένο έτσι ώστε να εξασφαλίζει σε όλους την δυνατότερη καλή εμπειρία χρήσης.

Τι συμβαίνει και δεν λαμβάνω τις ειδοποιήσεις σας ;

Δείτε παρακαλούμε το άρθρο μας εδώ http://blog.microdeals.gr/?p=1313

------------------------------------------------------

Ειδικά για ...Πωλητές !

Ωραίααα... Μπήκα στο site! Και τώρα;;; Πως ανεβάζω προσφορά ;

Χμμ... Είναι πολύ απλό! Εάν είναι η 1η Προσφορά που ανεβάζετε, θα δείτε το κουμπί "1η Προσφορά" στο μενού, στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης σας. Πατώντας το, οδηγείστε σε μιά άλλη σελίδα και κατόπιν, κάνοντας κλικ στο "Δημιουργία Προσφοράς" οδηγείστε στη σελίδα όπου θα δημιουργήσετε τη Προσφορά σας.

Εκεί, πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα υποχρεωτικά πεδία σύμφωνα με τις οδηγίες που θα δείτε και στο τέλος να πατήσετε το κουμπί "Υποβολή" και 1η Προσφορά σας έχει δημιουργηθεί!

Τις επόμενες φορές, για να δημιουργήσετε Προσφορά, αφού κάνετε login στο site, βλέπετε απευθείας μπροστά σας, στο πάνω μέρος της οθόνης τη προτροπή "Πες μας τι θα κάνεις για 5, 10 20 30 40 Ή 50 €". Συμπληρώστε το τίτλο της Προσφοράς σας και το ποσό και πατώντας "Συνέχεια" οδηγείστε στη σελίδα δημιουργίας της Προσφοράς

Ποιές Προσφορές γίνονται δεκτές από το Microdeals.gr ;

Το Microdeals.gr δέχεται αποκλειστικά online εργασίες. Αυτές είναι οι εργασίες για την πραγματοποίηση των οποίων, όλες οι διαδικασίες, η επικοινωνία και οι συναλλαγές που θα χρειαστεί να γίνουν μεταξύ ενός Αγοραστή και του αντίστοιχου Πωλητή, θα γίνονται αποκλειστικά διαμέσου του εσωτερικού συστήματος επικοινωνίας του Microdeals. Π.χ δεν γίνονται δεκτές προσφορές του τύπου " Θα σου καθαρίσω το διαμέρισμα για 5 €" ή " Θα σου κάνω μακιγιάζ για 10 €" κτλ. 

Ανέβασα τις Προσφορές μου. Και τώρα τι κάνω;

Θα σε συμβουλεύαμε να τις διαδώσεις ΑΜΕΣΩΣ στα κοινωνικά σου δίκτυα. Οι Πωλητές που χρησιμοποιούν τα κοινωνικά τους δίκτυα, κάνουν πολλές περισσότερες πωλήσεις από αυτούς που δεν το πράττουν. Όταν δε, κάποιος Αγοραστής ενδιαφερθεί για την Προσφορά σου θα σε ειδοποιήσουμε αμέσως εμείς.

Είναι απαραίτητη η ανάρτηση προσφοράς προκειμένου να πουλήσω μιά υπηρεσία στο Microdeals;

Ναι. Διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης. Ο μόνος αποδεκτός τρόπος είναι η ανάρτηση προσφοράς. Ο αγοραστής της προσφοράς πρέπει να την αγοράσει πατώντας το κουμπί "Αγορά" που βρίσκεται μεσα στην σελίδα της προσφοράς.

Πως πληρώνομαι για την δουλειά μου;

Πριν ξεκινήσετε την εργασία προτρέψτε τον Αγοραστή να αγοράσει την προσφορά σας πατώντας το κουμπί "ΑΓΟΡΑ" που βρίσκεται μέσα στην σελίδα της Προσφοράς σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι πληρώνεστε πριν καν εκτελέσετε την εργασία! Απλά τα χρήματα 'κατατίθενται'  στο site, και κρατούνται εκεί μέχρις ότου η εργασία ολοκληρωθεί ! Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεστε και εσείς ότι στο τέλος της εργασίας θα πάρειτε την αμοιβή σας αλλά και ο Αγοραστής ότι θα μείνει ικανοποιημένος προτού σας πληρώσει. Όταν λοιπόν ολοκληρωθεί η εργασία επιτυχώς τα χρήματα είναι διαθέσιμα για "Ανάληψη" από το account σας στο Microdeals στο Paypal σας.

Γιατί με συμφέρει να ακολουθήσω τους κανόνες του Microdeals και όχι να προσπαθήσω να προσεγγίσω τον Αγοραστή εκτός Microdeals ;

Ο πιό σημαντικός λόγος λοιπόν είναι ότι διασφαλίζεστε 101% ότι θα λάβετε την αμοιβή σας ! Δεν θέλετε - υποθέτουμε - να δουλεύετε... τσάμπα !  Οι λειτουργίες του Microdeals.gr είναι έτσι διαμορφωμένες που σας προστατεύουν απόλυτα στο κομμάτι της αμοιβής σας ! Προστατεύουν βέβαια και τον Αγοραστή ( τον καθέναν για διαφορετικούς λόγους ).

Εάν κάνετε την δουλειά εκτός Microdeals κινδυνεύετε από έναν αφερέγγυο Αγοραστή. Διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις ή το blog μας για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ένας ακόμη εξαιρετικά σοβαρός λόγος, είναι ότι πουλώντας μέσα από το περιβάλλον του Microdeals.gr κτίζετε 'ΠΡΟΦΙΛ'. Αυτό σημαίνει ότι δημιουργείται ένα σταθερό σημείο αναφοράς ( με τον αριθμό των Πωλήσεων σας, το μίνι βιογραφικό σας αλλά και τις αξιολογήσεις που έχετε δεκτεί ) για τον υποψήφιο πελάτη σας να σας κρίνει και να σας επιλέξει. Αυτό είναι τρομερά σημαντικό και αυξάνει κατακόρυφα τις πωλήσεις σας ! Έχοντας ένα ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ συγκεντρώνετε πολλές περισσότερες πιθανότητες να επιλέξουν για μία εργασία ΕΣΑΣ παρά κάποιον 'τυχαίο' αγνώστου προελευσεως ο οποίος θέλει να τους πουλήσει... κάτι.

Σκεφτείτε απλά : Εσείς θα επιλέγατε να κάνετε τις αγορές σας από ένα κατάστημα με σταθερή διεύθυνση, πελατεία και επωνυμία ή από έναν πλανόδιο ή γυρολόγο;

Έχω τελειώσει και παραδόσει την εργασία μου στον Αγοραστή. Τώρα τι γίνεται;

Τώρα, ο Αγοραστής θα ελέγξει το αποτέλεσμα της εργασίας σας και αν δεν θέλει κάποια αλλαγή θα δώσει την έγκριση του για την ολοκλήρωση και το κλείσιμο της εργασίας, και σεις θα μπορέσετε να πάρετε τα χρήματα σας ! Αν πάλι θέλει μιά ...μικρή διόρθωση σ' αυτό που του παραδόσατε μπορεί να το κάνει εντός 3 ημερών από τη παράδοση της εργασίας. Πέραν αυτού του χρονικού ορίου η εργασία ολοκληρώνεται αυτόματα από το σύστημα και η αμοιβή σας είναι διαθέσιμη για ανάληψη. Μη ξεχάσετε να προτρέψετε τον Αγοραστή να σας κάνει ένα review με το σχόλιο του, ώστε να το βλέπουν ενδιαφερόμενοι πελάτες και να σας προτιμήσουν !

Τι είναι η "Βιτρίνα" και πως βάζω την προσφορά μου στην "Βιτρίνα" ;

Η "Βιτρίνα" είναι η μόνιμη θέση μιάς Προσφοράς στην Πρώτη σελίδα μας ! Είναι μιά έξτρα βοήθεια στους Πωλητές μας για να προβάλλονται και να πουλάνε περισσότερο ! Μάθε περισσότερα στο blog μας.

------------------------------------------------------

microjobsΕιδικα για ...Αγοραστές !

Ωραίααα... Μπήκα στο site! Και τώρα;;; Πως αγοράζω κάτι ;

Αν βρίσκεστε στην Αρχική μας σελίδα με όλες τις Προσφορές. απλά πατήστε το κουμπί "Αγορά" που βρίσκεται δίπλα σε κάθε Προσφορά. Αν είστε στην σελίδα της Προσφοράς, απλά πατήστε το κουμπί " Πληρωμή Paypal" και κατευθείαν οδηγείστε στη σελίδα πληρωμής του Paypal για να αγοράσετε τη Προσφορά. Όταν η πληρωμή πραγματοποιηθεί, επιστρέφετε αυτόματα στο site.

Χμμ...Πως μπορώ να εμπιστευτώ τον Πωλητή ;

Πριν παραγγείλετε ελέγξτε το προφίλ του Πωλητή, τις προσφορές του, και κυρίως αν έχει αξιολογήσεις από προηγούμενους Αγοραστές και πόσες είναι θετικές. Επικοινωνήστε μαζί του και ζητήστε πληροφορίες αν δεν τις παρέχει ήδη στην Προσφορά του. Στην ακραία περίπτωση που αγοράσετε την Προσφορά και ο Πωλητής δεν την εκτελέσει όπως έχει δεσμευθεί, το ποσό της αγοράς επιστρέφεται στον λογαριασμό σας και ο Πωλητής δεν λαμβάνει την αμοιβή του.Ζήτηση Εργασιών !

 1. 5€, 10€, 15€, 20€, 25€, 30€, 35€, 40€, 45€ and 50€

  anastasiade: θέλω κάποιον/α να:

  που μπορεί να φτιάξει banner για ιστοσελιδα!

 2. 5€, 10€, 15€, 20€, 25€, 30€, 35€, 40€, 45€ and 50€

  pitsa: θέλω κάποιον/α να:

  pitsa:Θέλω κάποιον να μου μεταφράσει ένα κείμενο 170 λέξεων από τα ελληνικά στα αγγλικά.

 3. 5€, 10€, 15€, 20€, 25€, 30€, 35€, 40€, 45€ and 50€

  Telis: θέλω κάποιον/α να:

  Μου δώσει 1,000 Ελληνικά πραγματικά Facebook likes για τη σελίδα μου.

 4. 5€, 10€, 15€, 20€, 25€, 30€, 35€, 40€, 45€ and 50€

  anastasiade: θέλω κάποιον/α να:

  μεταφρασει κειμενα απο ελληνικα σε αγγλικα. Οχι απο google translate!! 2ευρω / σελιδα

 5. 5€, 10€, 15€, 20€, 25€, 30€, 35€, 40€, 45€ and 50€

  Greece: θέλω κάποιον/α να:

  για να κάνει μεταφράσεις από Ρώσικα σε Ελληνικά. Κείμενα και υπότιτλους.

« Προηγούμενη 1 2 3…. 27 28