[Image: XarisD]

XarisD

Ικανοποιημένοι Αγοραστές:
49
Δυσαρεστημένοι Αγοραστές :
0

Χάρης Δ. έγινε μέλος στο Microdeals.gr στις Jan 29, 2013

Γεια χαρά ! Γνωρίζω καλά τα μυστικά του διαδικτύου και του social marketing και μπορώ να σε βοηθήσω. Δες τις κριτικές από τις πωλήσεις μου και κρίνε μόνος σου αν αξίζει να μ' εμπιστευθείς :)

Προσφορές από τον/την XarisD

 1.   [Image: XarisD]

  10€

  Ακόμη ψάχνεις άρθρα για seo ; To article marketing δεν έχει την ίδια αξία όπως παλιά και την θέση του έχει πάρει το content marketing. Τι σημαίνει αυτό; Το κοινό σου δεν θέλει να βλέπει συνέχεια προσφορές για πωλήσεις ή ανούσια κείμενα. Απεναντίας 'διψάει' για χρήσιμες πληροφορίες, tips, ειδήσεις που το αφορούν. Π.χ αν έχεις shop με ειδη υγιεινής θα του αρέσουν άρθρα με tips για διακόσμηση μπάνιου ή κατοικίας γενικότερα. Γράφοντας παρόμοια άρθρα σε ΣΤΑΘΕΡΗ βάση οι φανς θα λατρέψουν το brand σου και μέσω της εμπιστοσύνης που θα δημιουργηθεί εμμέσως θα αυξηθούν οι πωλήσεις σου πριν καν το καταλάβεις ! Αφού σου παραδώσω το κείμενο (700 λέξεις), το εμπλουτίζεις με φωτο/βίντεο κτλ τα ανεβάζεις στο στο blog σου, και κατόπιν τα κάνεις share, τα στέλνεις με newsletter κτλ. Για να έχει απόδοση αυτή η τακτική πρέπει να γίνεται σε σταθερή βάση π.χ 2-3 άρθρα/εβδ.
 2.   [Image: XarisD]

  50€

  Θα γράψω 25 περιγραφές προϊόντων των 100 περίπου λέξεων η κάθε μία.
 3.   [Image: XarisD]

  50€

  Ενδεικτικά η επιμέλεια των κειμένων περιλαμβάνει ορθογραφικές - συντακτικές διορθώσεις, επιμέλεια στο ύφος της γραφής ώστε να γίνουν πιό σαφή ή πιό επικοινωνιακά στον επισκέπτη. Επίσης περιλαμβάνει εμπλουτισμό του περιεχομένου με πρόσθετες πληροφορίες ( μετά από έρευνα ), tips κτλ. ή κάτι άλλο που θα συμφωνηθεί ανάλογα με την περίπτωση. Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά site μικρού μεγέθους έως 10-12 σελίδων. Τα κείμενα θα παραδοθούν σε αρχεία doc.
 4.   [Image: XarisD]

  20€

  To performance Marketing ειναι μιά πολύ συμφέρουσα μορφή online Marketing γιατί ο διαφημιζόμενος πληρώνει μόνο με το αποτέλεσμα π.χ affiliate marketing. Μπορώ να συντάξω ενημερωτικά, εξειδικευμένα και χρήσιμα άρθρα τεχνικής μορφής για το performance marketing για το blog σου.
 5.   [Image: XarisD]

  25€

  Συγγραφή και επιμέλεια άρθρων affiliate. Τα άρθρα είναι 300 - 500 λέξεις το καθένα, ενω η επιμέλεια περιλαμβάνει ανευρευση σχετικής φωτογραφίας ή βίντεο και πιθανά ενσωμάτωση affiliate λινκς.
 6.   [Image: XarisD]

  15€

  Έχω μιά άλλη προσφορά όπου απλά γράφω τα κείμενα των 700 λέξεων. Στην προσφορά αυτή στα ΑΝΕΒΑΖΩ-ΕΠΙΜΕΛΟΥΜΑΙ κιόλας, στην πλατφόρμα blogging που διαθέτει το e-shop σου εμπλουτίζοντας τα με εικόνες , βίντεο κτλ. Το content marketing ειναι ότι πιό καινούργιο συστείνεται στο internet marketing για seo αλλά και αύξηση των πωλήσεων ενός e-shop. Αυξάνει το loyalty του πελάτη στο brand, ενώ παράλληλα ανεβάζει το site στ΄αποτελέσματα αναζήτησης. Για μόνιμες συνεργασίες, υπάρχει δυνατότητα καλύτερης τιμής, επικοινωνήστε μαζί μου.
 7.   [Image: XarisD]

  30€

  Η Προσφορά αυτή αφορά μία σελίδα ενός site. Γίνεται βελτιστοποίηση σε html tags της ιστοσελίδας με βάση τις λέξεις κλειδιά της, έτσι ώστε η ιστοσελίδα να 'διαβάζεται' καλύτερα από τις μηχ. αναζήτησης και να βελτιώνεται η θέση της στην κατάταξη. ( Μπορεί να βελτιωθεί ως και 50% κατά μέσο όρο ανάλογα και με τις λέξεις κλειδια που επιθυμούμε να βελτιστοποιήσουμε) Το onpage seo είναι η ασφαλέστερη μέθοδος seo συμβατή απολύτως με τις οδηγίες της google. Ταυτόχρονα είναι μιά μέθοδος που εμφανίζει τα αποτελέσματα της σχεδόν αμέσως. Για την διεξαγωγή του microjob θα χρειαστεί να μας δώσετε πρόσβαση στο site σας μέσω ftp και στο admin πανελ. Το κόστος του microjob ίσως διαφέρει από ιστοσελίδα σε ιστοσελίδα, ανάλογα με τον βαθμό επεμβάσεων που θα χρειαστούν.
 8.   [Image: XarisD]

  20€

  Θα γράψω ένα ποιοτικό άρθρο 1000 λέξεων βασισμένο σε μία λέξη κλειδι που θα μου δώσεις. Το άρθρο θα υποβληθεί σε έναν από τους πιό σημαντικούς ελληνικούς καταλόγους. ( Προϋπόθεση είναι να έχετε αγοράσει κάποια από τις συνδρομές του καταλόγου ώστε να υπάρχει δυνατότητα καταχωρησης άρθρου, λεπτομέρειες για το ποιός είναι ο καταλογος και πως θα κάνετε συνδρομή εκεί θα σας δώσω αφού κάνουμε microdeal ). Η καταχώρηση ενός άρθρου με link προς την ιστοσελίδα σας θα βοηθήσει πολυ την προώθηση της στις μηχ. αναζήτησης γιατί ο συγκεκριμένος κατάλογος έχει PR 5.
 9.   [Image: XarisD]

  15€

  Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (όχι απλές ιστοσελίδες ) και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ που θέλουν να προωθηθούν ΓΡΗΓΟΡΑ, ΦΘΗΝΑ και ΔΥΝΑΜΙΚΑ. Με τις καταχωρήσεις αυτές οι επιχειρήσεις ταυτόχρονα 1. αποκτούν ΠΟΙΟΤΙΚΑ backlinks σε ελλην. καταλόγους γεγονός που βοηθάει άμεσα το seo τους. 2. αποκτούν προφίλ με ΠΛΗΡΗ στοιχεία επικοινωνίας και προβολής στους καταλόγους αυτούς κερδίζοντας επισκέπτες. Οι αιτήσεις καταχώρησης γίνονται σταδιακά σε βάθος 5 ημερών. Οι κατάλογοι που καταχωρείστε είναι ΔΩΡΕΑΝ. Ο ΤΕΛΙΚΟΣ χρόνος έγκρισης και καταχώρησης μιάς επιχείρησης ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ αλλά από τους διαχειριστές του κάθε καταλόγου. ( Κυμαίνεται από μερικές ώρες μέχρι εβδομάδες, ενώ αν δεχθείτε να βάλετε ανταποδοτικό λινκ του καταλόγου στην σελίδα σας η καταχώρηση συνήθως γίνεται εντός μερικών ωρών. )
 10.   [Image: XarisD]

  15€

  Αν δεν έχεις γνώσεις (και χρόνο) να φτιάξεις backlinks για την ιστοσελίδα σου, μπορώ να αναλάβω την σημαντική δουλειά της καταχώρησης για σένα, μόνο για 15€ ! Η διαδικασία γίνεται με το χέρι. ΔΕΝ χρησιμοποιώ software και γι' αυτό και η δουλειά είναι πιό ΑΣΦΑΛΗΣ αλλά και ΠΟΙΟΤΙΚΗ. Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά καταχωρήσεις σε ελληνικούς καταλόγους με PR 3,4, 5 με τα ΒΑΣΙΚΑ στοιχεία όπως τίτλος, url, description. Η αίτηση καταχώρησης θα γίνει σταδιακά σε βάθος 5-6 ημερών. Ο ΤΕΛΙΚΟΣ χρόνος έγκρισης και καταχώρησης της ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ αλλά από τους διαχειριστές του εκάστοτε καταλόγου, ενώ πιθανόν κάποιοι κατάλογοι να ζητήσουν για πιό γρήγορη καταχώρηση να βάλετε ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΛΙΝΚ.
« Προηγούμενη 1 2

Οι Αγαπημένες Προσφορές του/της XarisD (1)

 1. [Image: δημιουργήσω 20+ ασφαλή EDU backlinks για την σελίδα σας]

  Θα δημιουργήσω 20+ ασφαλή EDU backlinks για την σελίδα σας για 10€

  Θα δημιουργήσω για την ιστοσελίδα σας 20+ συνδέσμους απο εκπαιδευτικούς διακτυακούς τόπους.Η δημι... (από τον/την nozyqubis στις 7/12/16)

  Ικανοποιημένοι Αγοραστές:
  0
  Δυσαρεστημένοι Αγοραστές :
  0
  Το είδαν συνολικά
  630
« Προηγούμενη Επόμενη »


Ζήτηση Εργασιών !

 1. 5€, 10€, 15€, 20€, 25€, 30€, 35€, 40€, 45€ and 50€

  anastasiade: θέλω κάποιον/α να:

  που μπορεί να φτιάξει banner για ιστοσελιδα!

 2. 5€, 10€, 15€, 20€, 25€, 30€, 35€, 40€, 45€ and 50€

  pitsa: θέλω κάποιον/α να:

  pitsa:Θέλω κάποιον να μου μεταφράσει ένα κείμενο 170 λέξεων από τα ελληνικά στα αγγλικά.

 3. 5€, 10€, 15€, 20€, 25€, 30€, 35€, 40€, 45€ and 50€

  Telis: θέλω κάποιον/α να:

  Μου δώσει 1,000 Ελληνικά πραγματικά Facebook likes για τη σελίδα μου.

 4. 5€, 10€, 15€, 20€, 25€, 30€, 35€, 40€, 45€ and 50€

  anastasiade: θέλω κάποιον/α να:

  μεταφρασει κειμενα απο ελληνικα σε αγγλικα. Οχι απο google translate!! 2ευρω / σελιδα

 5. 5€, 10€, 15€, 20€, 25€, 30€, 35€, 40€, 45€ and 50€

  Greece: θέλω κάποιον/α να:

  για να κάνει μεταφράσεις από Ρώσικα σε Ελληνικά. Κείμενα και υπότιτλους.

« Προηγούμενη 1 2 3…. 27 28